Script mendapatkan ramai like di Facebook Fan Page

Kalau dahulu saya pernah membuat artikel cara meningkatkan like facebook fan page dengan YouLikeHit , tapi mungkin sekarang ini trick tersebut sudah tidak dapat diguna pakai lagi kerana ianya melanggar terma dan syarat yang ditetapkan oleh Facebook.

Tetapi pembaca semua tidak perlu risau, kerana saya telah pun menemukan satu cara singkat untuk mendapatkan Like Facebook Fan Page yang banyak. Ini bukan seperti Facebook ads yang berbayar dan ramai yang tak sanggup untuk keluarkan modal untuk beriklan.

Memperkenalkan Samseng Facebook, satu teknik alternatif menarik trafik secara percuma dan menjimatkan. Like di Fan page meningkat secara mendadak. Lupakan sahaja cara percuma promosi di facebook yang pernah anda lakukan selama ini kerana ianya ‘slow’ dan anda cepat ‘give up’ kerana hasilnya sangat lambat.

Like Facebook Fan page Button

Apa yang anda perlu lakukan adalah dengangan memasang scrip Samseng Facebook di laman blog anda. Scrip ini sangat mudah untuk digunakan dan tersangat berbaloi untuk memilikinya. Kalau anda nak trafik cepat, percuma dan menguntungkan, anda wajib mendapatkan Samseng FaceBook!

Saya pun dah terasa malas nak mengulas panjang lebar tentang mendapatkan ramai like facebook fan page ni, jika anda ingin mengetahui lebih dalam dan lanjut lagi silakan KLIK SINI. Dan saksikan sendiri video tutorial, cara penggunaannya beserta bagaimana cara untuk mendapatkan script ini.

Sekian.

Post By chrisrossell (114 Posts)

Hi.. my name is Chris Salin and also known as Chrisrossell. Actually I’m work in Oil and Gas Industry for almost 10 years as Pipe/Structure Fitter, Welder, Barge/Rig Welder and Welding Inspector . Why so many job title? I’m are free lance worker, so who pay me more i’ll work with them hehe.. Start blogging on 2009 . During free time I’m love to blogging and make money from online. Work part-time as IM and Website designer

Website: → Job Vacancies Review

Connect

Tag:


brm1m 2013 | br2m daftar online | vpn celcom skmm | cara mendapatkan banyak like di fanpage facebook | cara untuk mendapatkan like banyak di facebook | cara dapat banyak like fan page | cara nak dapat banyak like di facebook | cara mendapatkan like banyak di fan page facebook | cara nak buat auto like page | cara banyak like page facebook | cara dapatkan like page facebook | cara dapatkan like fanpage | cara dapat like banyak di page facebook | cara mendapatkan like banyak di facebook | macam mana nak dapat banyak like di facebook | cara mendapatkan banyak like di page facebook | cara mendapatkan like fan page | cara nak dapat like banyak di facebook | br2m bila dapat | auto like facebook page | cara auto like fan page facebook | cara mendapatkan like yang banyak | bagaimana menambah like di facebook secara percuma | cara untuk dapat liked ramai | Trik auto lif fp | mendapatkan likes di facebook | macam mana nak dapat like facebook yang banyak | auto like percuma | daftar bisnes auto like | nak auto like page |